ТОКУДА ЗДРАВНО ЗАСТРАХОВАНЕ
Вашето здраве е нашия успех
Начало         За нас         Продукти         Партньори         Контакти         Документи         Новини
Copyright (C) 2014 Tokuda Health Insurance All Right Reserved.
En
Начало         За нас         Продукти         Партньори         Контакти         Документи         Новини
"Each Life Is Irreplaceable.
We will decisively meet the challenges of true medical care."

Торао Токуда, Основател на Токушукай Медикъл Корпорейшън

"Токуда Здравно Застраховане ЕАД е част от една от най-големите медицински корпорации в света - Токушукай Медикъл Груп, собственост на д-р Торао Токуда от Япония. Токушукай притежава над 300 медицнски заведения, функциониращи на територията на Япония и утвърдено "ноу-хау" в сферата на здравеопазването с повече от 40 години доказан опит, отговарящ на световните стандарти за медицински грижи в името на Пациента.
Токуда Болница София, България е  първият успешен пилотен проект на Токушукай Медикъл Груп извън Япония - модел за високо качество на модерно медицинско заведение не само за България, но и за цяла Югоизточна Европа, както и пример за ново направление в японското присъствие - експорт на медицински услуги, здраве и дълголетие.

"Токуда Здравно Застраховане" ЕАД  е с едностепенна форма на управление от Съвет на директорите.
Мениджърският екип на "Токуда Здравно Застраховане" ЕАД е с дългогодишен опит в здравното застраховане. Дружеството работи с утвърден екип от мениджъри и експерти, които изпълняват амбициозна програма за развитието му на пазара за здравно и лично застраховане.

"Токуда Здравно Застраховане" ЕАД разполага с изградена мрежа от партниращи лечебни заведения - многопрофилни и специализирани болници, медицински центрове и лаборатории на територията на цялата страна.

Основни партньори на Дружеството са Токуда Болница София и ДКЦ Токуда.
МБАЛ "Токуда Болница София"  и ДКЦ "Токуда" предлагат :
Диагностична апаратура и лаборатории от последно поколение, чрез които се установяват в детайли състоянието и функциите на органите без вредно влияние върху организма.
Модерно оборудвани клиники и сектори в основните медицински области, които прилагат световните стандарти за изследвания и лечение.
Обособен сектор "Превантивна медицина".Финансово състояние на компанията